loading
Odvojimo otpad i zaštitimo prirodu
Odvojimo otpad i zaštitimo prirodu

Obavijest o potpisivanju ugovora o javnoj nabavi Usluge promidžbe i vidljivosti za projekt izrade studijsko-projektne dokumentacije za potrebe provedbe projekta Centra za gospodarenje otpadom "Zagreb" na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije

Obavijest o potpisivanju ugovora o javnoj nabavi Usluge promidžbe i vidljivosti za projekt izrade studijsko-projektne dokumentacije za potrebe provedbe projekta Centra za gospodarenje otpadom
03. lipnja 2020.

Sukladno čl. 2. Općih uvjeta Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt "Izrada studijsko-projektne dokumentacije za centar za gospodarenje otpadom Zagreb" (Ref. broj: KK.06.3.1.08.0001) obavještavamo da je dana 02.06..2020. potpisan Ugovor o javnoj nabavi usluge promidžbe i vidljivosti za projekt izrade studijsko-projektne dokumentacije za potrebe provedbe projekta Centra za gospodarenje otpadom "Zagreb" na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije potrebne za sufinanciraje sredstvima EU (K.K.06.3.1.08.0001).

Odluka o najpovoljnijem ponuditelju dostupna je za preuzimanje kroz sustav elektroničkog oglasnika javne nabave RH na linku https://eojn.nn.hr/Oglasnik/ te je sukladna ZoJN.

Ugovor je potpisan između Zagrebačkog centra za gospodarenje otpadom d.o.o. (kao Naručitelj), Grada Zagreba (kao Središnje tijelo za nabavu) i Park avenia d.o.o. (kao Ugovaratelj).

Vrijednost usluga koje su predmet ovog Ugovora bez poreza na dodanu vrijednost iznosi: 406.100,00 kn.

Ugovorna cijena je fiksna i nepromjenjiva za cijelo vrijeme trajanja Ugovora.

Rok za izvršenje radova je 34 mjeseca od dana uvođenja u posao.

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija