loading
Čuvajmo okoliš oblikujmo budućnost
Čuvajmo okoliš oblikujmo budućnost

EKO SUSRET 2018

EKO SUSRET 2018
04. prosinca 2018.

 

 

EKO SUSRET 2018

Dana 04.prosinca 2018. Grad Zagreb i Zagrebački holding u KD Lisinski organizirali su konferenciju EKO SUSRET 2018. obrazovno-informativni projekt za ravnatelje gradskih dječjih vrtića i osnovnih škola. Cilj projekta je mladim naraštajima osvijestiti važnost čuvanja okoliša i odgovornog ponašanja.


Uz glazbu, animirani film i nastup Kazališta Tvornica lutaka, na Susretu u KD Lisinski su predstavljene dosadašnje aktivnosti i podijeljeni su brojni materijali, među kojima metodičko-didaktičke igrice, videoigrice, bojanke, audiovideo zapise i drugo. Zagrebački centar za gospodarenje otpadom prisustvovao je na konferenciji predstavljajući projekt Izrade studijsko projektne dokumentacije za izgradnju Centra za gospodarenje otpadom koji se sufinancira sredstvima EU. Tom prilikom predstavljena je maskota Zagrebačkog centra za gospodarenje otpadom – ZGOGO.

Održanom konferencijom želi se skrenuti pozornost najmlađeg naraštaja na važnost održivog gospodarenja otpadom i stvaranja životnih navika u skladu s načelima očuvanja okoliša.
 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija